Kukkokiemuu!

Ikä: 4+
Pelaajat: 2-4


Omalla kohdallani ainakin pelin pelaaminen aiheutti lähestulkoon lobotomisen olotilan. (vaikken tiedäkään lainkaan millainen sellainen tila voisi olla) Mielestäni lasten pelien ei välttämättä tarvitse olla äärettömän tylsiä ja puuduttavia aikuisten mielestä. Tosin sen muistan että kun oma lapseni oli tämän pelin kohdeikäluokkaa, oli pelin ääninoppa huikea menestys. Ja se vessanpöntön ääni...


Yksinkertainen idea, kuten lasten peleissä yleensä pitääkin olla, mutta en silti usko että aivan kaikki yli 4 vuotiaat osaisivat pelata tätä aivan yksinään eli aikuinen avustamassa niiden pienimpien kanssa saattaa olla tarpeellista.


Ensin en edes aikonut kirjoittaa tästä pelistä mitään koska olen edelleen valmis luopumaan siitä eikä se mielestäni ole niin hyvä että sitä kovinkaan kannattaisi hehkuttaa, mutta koska säännöille oli eräällä lukijalla tarvetta, otin kameran kiltisti käteeni ja tässäpä tämä. Jos olet Kukkokiemuufani ja osien tarpeessa, kannattaa vilkaista lahjoitan ja vastaanotan. Oli hyvä että katsoin laatikon sisään koska ne pienenpienet (silloin aikaa sitten) 4 vuotiaani hampaat ovat näköjään nakerrelleet tämän pelin osia. Ei kehtaa enää myydä, mutta lahjoittaa voi. :)

Alla säännöt. (Ne saat kun klikkaat pikkukuvasta klikkaamalla aukeavaa isoa kuvaa hiiren oikealla näppäimellä. Tallenna omalle koneellesi ja tulosta jos tarve.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti