Taru Sormusten Herrasta

Ikä: 15+
Pelaajat: 2-5
Kesto: 45+ min


Yksinkertaiset perussäännöt. Ne on vain aika vaikea löytää ohjekirjasta mikä on pitkähkön novellin mittainen. Onneksi perusliikkumisohjeet on kuitenkin huomattu referoida lyhyesti myös sääntölehtisen loppupäähän.


Tämä peli ei todellakaan avautunut kokonaan mulle vielä ekalla, tai toisellakaan kerralla. Kannattaa kokoajan muistaa tarkistaa mikä käänne uhkaa tai helpottaa kulkua seuraavassa tapahtumassa ja mitä kaikkea on tehtävissä jos käy ohrasesti. Pitäisi joko lukea koko sääntökirja moneen kertaan läpi niin että muistaa lähes kaiken, tai sitten vain pelata riittävän monta kertaa sääntökirja toisessa kädessä.


Olen kuitenkin aivan varma siitä että kun pelin on ensin opetellut kunnolla, niin että kaikki pelaajat pelaavat yhdessä Sauronia vastaan, tarjoaa peli paljon mielenkiintoisempia käänteitä kilpailuversiossa. Siinä kun voi vaikkapa liittoutua Sauronin joukkoihin. How cool is that! :D

Nyt vain siis niitä harjoittelukertoja.

2 kommenttia:

  1. Mistä voisi ostaa tämän pelin :D Olen etsinyt kauan ja en ole löytänyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppikseltä löysin omani. Ja sähän voisit saada vaikka multa tän pelin ostamalla. 8€ maksoin siitä enkä pyydä siitä enempää tai vähempää kun ei siitä ihan vielä ole antiikkia tullut. Postitse en mielellään lähettele, varsinkaan tätä, painaa ensinnäkin aika paljon ja ostajan ois hyvä nähdä pelin kunto ostotilanteessa niin ei tarvii miettiä palauttelua. Jos kiinnostaa ja sulla on mahis hakea peli tampereelta, pistä kommenttia tähän ja laitan s-postini.

      Poista