Kirppislöytöjä


Taboo, DaVinci code, Triominos sekä Musiikki Alias. Viimeisintä tuli jo pikkuisen kokeiltua. Osa kysymyksistä / tehtävistä ei todellakaan ole ihan mattimeikäläiselle, mutta eipä se mitään haittaa jos kaikki pelaajat ovat yhtä viisaita tai meidän tapauksessamme: yhtä tyhmiä. Siis tietämättömiä.


Nämä löysin keskustorin peräkonttikirppikseltä ja Samurain (5 euron hintainen) mukaan myyjä työnsi Lemmenleikkipelin. Kertoo jotain pelin hyvyydestä jos ilmaiseksi saa. Suorastaan tyrkytettiin mukaan. Ensivilkaisu laatikkoon sisälle sanoi myös jotain koska aika moni tekeminen pelissä liittyi jotenkin nautintoaineisiin (alkoholiin ja tupakkaan) muun tekemisen yhteydessä. Kummaa ettei mielikuvitus ole sitten ilmeisesti riittänytkään ja täytyy turvautua känniin ja syöpäkääryleeseen. Noh, niin tai näin, luvassa ei ole siitä pelistä tämän enempää selostusta, saatikka kuvituskuvaa. :)


Ihan hauska, lyhyt ja yksinkertainen peli.


Mies löysi tämän kirppikseltä. 5 euroa. Ei ollenkaan paha hinta klassikkopelistä ja kun on vielä näin hyväkuntoinenkin. Saa nähdä pidänkö, vieläkään en ole tätä kokeillut vaikka Transformers Risk on roikkunut hyllyssä jo jonkin aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti