Polarity

Pelaajat: 2


Polarity onkin kangaspeli, ei lautapeli. Tätä kannattaa pelata vain tasaisella, järkkymättömällä ja tärinävapaalla alustalla. Ei ole kivaa väitellä siitä että kumpi potkaisi pöytää, tai huomata että koko kankaalla on vain yksi kohta mihin voi laittaa magneetteja koska loppukangas on rosoisen kallion päällä. Silti aivan mainio ulkopeli, kunhan löydät vain sileän kohdan ja olet valmis ryömimään rähmälläsi maassa. :D


Jälleen kerran hyvin yksinkertainen idea:
Magneetit jaetaan tasan molemmille, toinen käyttää valkoista, toinen mustaa puolta.


10 ensimmäistä (5/pelaaja) magneettia asetellaan vuorotellen pohjapalikoiksi, loput saa laittaa leijumaan vain omanväristen sivuille. Toisen leijuvia magneetteja ei saa tahallaan kaataa, jos niin tekee, menettää magneetin (magneetit) toiselle.


Jossain vaiheessa pelinappulat pätkähtelevät yhteen, torneiksi jolloin ne käännetään aina sillä hetkellä ei pelivuorossa olevan värisiksi ja vain näistä torneista saa lopussa pisteitä.


Yhden sivuun saa helposti pelivälineen leijumaan. Kahdenkin sivuun onnistuu vielä. Kolmen torniin "nojalleen" laittava ansaitsee jo papukaijamerkin, varsinkin jos lähellä on toisia pelinappuloita ja periaatteessa on kai mahdollista laittaa sitäkin isompien kylkeen nappulaa... Periaatteessa. Kohtuullisen ärsyttävä, taitoa ja vakaata kättä vaativa peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti