Corner

Pelaajat: 2-4
Kesto: 20 min


Kirppislöytö ja kuten laatikon kansi sekä koko pelin ihana väritys antavat ymmärtääkin, peli on ehkäpä jostain 70-80 luvulta. Kuluneet pallot taas kertovat jotain pelin käyttöasteesta. (Tai sitten niitä on vain ravisteltu laatikossa monia kertoja.)


Oikein hyvä peli kaksistaan pelattavaksi ja toimiva myös useammalla pelaajalla. Snookermainen väritys ja tyyli on mielestäni oikein onnistunut, vaikka muovireunoista löytyykin kahta ah, niin inhaa ruskeaa.


Idea: samanväristen pallojen kerääminen. Mustia ei saa ottaa. Toinen pelaaja hallitsee toista reunanuolta, toinen toista ja pallo pitää ottaa aina nuolien risteyskohdasta. Mitä enemmän saat yhtä väriä, sitä enemmän saat pisteitä ja jos onnistut ottamaan yhtä väriä niin ettei kukaan pelikavereistasi ole niitä saanut, saat vielä enemmän pisteitä.


Palloja on toisiinsa nähden eri määrä, ja kaikki pallot sekä osat löytyivätkin, mutta kummastusta herättivät harmaat pallot joita ei oltu mainittu missään kohtaa säännöissä. Niitä kun ei voinut lukea valkoisiksikaan koska valkoisia oli jo oikea määrä. Harmaiden osalta voikin sitten itsekukin päättää käyttääkö niitä muiden värien tapaan vai onko ne vain pisteettömiä palloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti