Salainen Labyrintti

Ikä: 10+
Pelaajat: 2-4
Kesto: noin 30 min


Kinkkisistä reiteistä selviäminen ei ole tämän pelin juttu. Totaalisia (mutta silti hetkellisiä) umpikujia syntyy harvoin.


Metsästät peikkoja tai aarteita sekä myyttisiä eläimiä. Ryöstät pelikumppaneiltasi häpeämättömästi kortteja niin paljon kuin viitsit ja luotat kivi-paperi-sakset -onneesi.


Peliä on selkeästi yritetty suunnitella hieman nuoremmille kuin muut labyrinttipelit. Tosin se muisti ja suunnittelukyky mitä itse pelaamiseen voisi käyttää, meneekin sääntöjen tulkitsemiseen. Mutta hauska tästä oli ottaa kuvia.


Eikö olekin kivan oloisia kuvakortteja ja söötit minipaperi-kivi-saksi -lelut? BTW: Tässä versiossa kivet olivat aivan oikeita, pyöreitä kiviä. En tiedä onko näin ollut alunperin vai onko edellisellä omistajalla ollut sormensa "pelissä".

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko mitään mahdollisuutta saada tähän peliin sulta ohjekirjasta kuvaa? Ostin kirpparilta eikä sisällä ollutkaan ohjeita. 😒

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy ohjeet: https://www.ravensburger.org/spielanleitungen/ecm/Spielanleitungen/Secret_Labyrinth_GB.pdf?ossl=pds_text_Spielanleitung

      Poista