Lautapelipinot

Lähes 5 metriä lautapelipinoja olisi tarkoitus saada kuvineen + jonkinmoisine analyyseineen tänne sivustolle. Urakka on vain aikamoinen, joten pikkuhiljaa bloggailen, peli kerrallaan, kun on luppoaikaa.

Olisi oikein kiva myös kuulla muiden pelaajien kommentteja tänne laittamistani peleistä. Varsinkin niistä parhaimmista, koukuttavimmista. Niistä mitä pelataan monta tuntia putkeen, ei siksi että ovat niin pitkiä, vaan siksi että ovat mitä ovat: naurettavan hyvää ajanvietettä.

5 kommenttia:

  1. Jostain syystä helpompi kommentointi eli yhdellä ruksilla mielipiteensä ilmaisu ei toimi. Täällä pitäisi näkyä joka blogitekstin perässä seuraavaa: "Peli on: 10+, hyvä, ok, huono, surkea". Ja jokaisen tekstin edessä ruksitusboksi.

    Mutta eipä vain näy, enkä kertakaikkiaan jaksa enää etsiä ongelmanratkaisua. Toiseen Sama sen väliä -blogiin sain pikakommentoinnin näkymään mutta en tähän. Huoh.

    Ehkäpä se siitä sitten. Lähden ulos, sammutan kaikki laitteet ja valot, suljen oven perässäni, annan oleentua ja tulen takaisin sitten joskus.

    VastaaPoista
  2. Veni, vidi, ja vau, eli löysin taas tänne, ja bongasin. Vaikuttava otsakekuva!

    VastaaPoista
  3. :D
    ...mistä näitä oikein kertyy...

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi kirppispeleistä! Onko haudattu lopullisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tätä ole haudattu. Päivitystahti on vain kovin laiskiaismainen. Valtakuntia ehtii tuhoutua ja nousta, mutta varmasti aina jossain vaiheessa tulee päivitys tai vastaus kysymykseen. Sitten joskus.

      Poista